Transport GRATUIT<br> peste 1000 RON (doar anvelope turisme)
Transport GRATUIT
peste 1000 RON (doar anvelope turisme)
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Date firma:

SC Tiremart Online S.R.L. cu sediul in Jud. Constanta, Oras Constanta, str. Dragoslavele nr. 42, camera 6, etaj 1, inregistrata in Reg. Com sub Nr. J13/1531/2018, CUI RO39438090 , Capital social: 200 Ron,  in calitate de comerciant, denumit in continuare 'Furnizor', administreaza domeniul www.tiremart.ro si subdomeniile acestuia.Politica de vazare online

Produsele disponibile pe SITE sunt destinate cientilor persoane fizice si juridice. Anvelopele si jantele comercializate de catre Tiremart Online SRL sunt exclusiv produse noi. NU comercializam produse second-hand sau anvelope resapate.

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. La anvelope, unde apar si jante in poze, acestea nu sunt incluse in pret.

Clientul este obligat sa respecte specificatiile tehnice ale masinii, dimensiunile anvelpelor date de produator, aflate in cartea de identitate a autovehiculului, presiunea indicata, montarea si depozitarea in conditii optime. Firma Tiremart Online SRL nu poate fi trasa la raspundere in nici un caz pentru utilizarea neconforma a produselor cumparate.

Toate produsele sunt pe stoc, si cantitatile sunt in timp real. Tiremart Online SRL isi rezerva dreptul sa anuleze comanda, si sa instiinteze imediat clientul in cazul unei erori de software (cazuri rare dar se poate intampla). In caz de modificare comanda, clientul va primi un mail de confirmare a comenzii modificate.

Tiremart Online SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda mai mica de 4 bucati, daca pe stoc mai exista o cantitate de doar 4 bucati din articolul respectiv.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu termeni si conditii a site-ului.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Daca se alege modalitatea de plata prin ordin de plata, comanda va fi trimisa dupa incasarea sumei de pe factura.

Tiremart Online SRL are dreptul de a refuza o comanda in urmatoarele cazuri:

-produsul nu mai este disponibil in stoc;

-clientul a comandat mai putin de 4 bucati din acelasi articol;

-nu este obtinuta confirmarea de plata;

-eroare in informatiile despre produs, inclusiv pret sau oferta promotionala.

Tiremart Online SRL isi rezerva dreptul sa refuze comanda in orice moment al procedurii de comanda.


Modalitati de livrare

Produsele vor fi livrate de catre curier  in 24-48h de la plasarea comenzii.
Costul livrarii poate varia in functie de numarul si greutatea produselor comandate. Doar anvelopele de turisme pot beneficia de transportul gratuit.
Furnizorul nu este responsabil pentru intarzieri de livrare daca acesta este cauzata de serviciul de curierat rapid. Nu se fac livrari in afara Romaniei.

Modalitati de plata

 • plata cu ramburs
 • ordin de plata
 • plata cu cardul online (prin www.mobilpay.ro)

Garantia

Anvelopele comercializate beneficiaza de o garantie de 2 ani de la data emiterii facturii. Garanatia produselor comandate se va solutiona la sediul societatii de catre S.C. Tiremart Online S.R.L, prin repararea sau inlocuirea produselor ce prezinta defecte de fabricatie. Conditiile de garantie sunt conforme cu legea 449/2003, actualizata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Plata transportului va fi suportata de Furnizor in conditiile in care exista defecte de fabricatie. In caz contrar, daca produsele au fost trimise nejustificat, cheltuiala transportului va fi suportata de Client. In momentul solicitarii garantie este obligatoriu sa prezentati copie dupa factura fiscala, a certificatului de garantie, copie dupa cartea de identitate a masinii si dovada montarii anvelopelor intr-un service autorizat RAR pentru lucrari de vulcanizare si documentele fiscale aferente. In cazul in care documentele nu sunt prezentate, sau sunt incomplete, se pot trimite produsele inapoi clientului fara a fi solutionata garantia si contra cost pentru transport. Nu intra la garantie produsele ce prezinta defecte fizice cum ar fi: crapaturi, lovituri, ciobiri, produsele utilizate in conditii neadecvate (expunerea la variatii mari de temperatura,  presiune necorespunzatoare , socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) 

Garantia produselor se pierde daca nu sunt respectate dimensiunile anvelopelor date de producator, din cartea de identitate a masinii.


Dreptul de retragere si returnare produse


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu 

Conform O.G. 34/2014 , CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica sau juridica vrea sa anuleze comanda sau sa returneze produsele livrate in cadrul termenului legal, solicitarea se va face in scris prin formularul de contact si telefonic . In cazul in care COMANDA este achitata, furnizorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor returnate.   

Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Clientul poate face declaratia de retragere prin orice metoda doreste: mail, posta, SMS, verbal, etc., iar modelul de formular este urmatorul:

– Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

-Factura numarul 

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) – Data
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate. Tertii care au acces la date sunt compania de livrare si procesatorul de plati.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege:

 • scopul prelucrării datelor respective (efectuarea comenzii şi livrarea, dar şi marketing);
 • Terţii care au acces la aceste date (compania de la livrare , procesatorul de plati , serviciile de e-mail marketing);
 • sunt folosite cookies si adresele de IP se colecteaza;
Drepturile utilizatorilor:
 • dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail folosită);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
 • dreptul de a se adresa justiţiei.
 • Pentru a va exercita drepturile in materie de date personale ne puteti contacta la office@tiremart.ro.

Drepturi de autor

Furnizorul detine drepturi de folosinta a continutului si a imaginilor de pe site. Oricine poate raporta o eventuala raportare de incalcare de drepturi de autor la adresa de e-mail: office@tiremart.ro

Cele mai vizitate produse